El cost de gestió és un càrrec addicional per passatger que s'aplica per l'emissió de bitllets, amb origen i destinació Espanya, comprats a www.alsa.es/ca o a la nostra App. El cost de gestió s'aplicarà a cada bitllet, considerant-se els bitllets d'anada i tornada com un únic bitllet, a efectes del cost esmentat.

Aquest cost de gestió que et traslladem per l'adquisició dels nostres serveis al web i l'app inclou els costos de disponibilitat, manteniment i actualització del web/app, de la passarel·la de pagament segura i de l'allotjament web/app, entre altres conceptes.

Aquest cost de gestió varia en funció del preu de la tarifa base del viatge. S’entén per tarifa base el preu del trajecte sense promocions ni descomptes.

* Per a la promoció d'Estiu Jove 2024 les despeses de gestió són fixes per a qualsevol trajecte, i l'import és d'1,21€.
En cas d'anul·lació del bitllet no es procedirà a la devolució del cost de gestió.

Els clients Alsa Plus gaudeixen de costos de gestió gratuïts a partir de la primera compra. Si ets Alsa Plus, recorda identificar-te abans d'iniciar la compra.

Per beneficiar-te d'aquest i altres avantatges, registra't ara a www.alsa.es/ca/alsaplus-login/registre-usuaris